• Monday

  Gesloten

 • Tuesday

  08:00 - 19:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 21:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  07:00 - 17:00

 • Sunday

  Gesloten

y
Kapsalon Esther Thuis

Het team

Kapsalon

Ons team

Wij creeren met u!

Het team van Kapsalon Esther Thuis zorgt ervoor dat jij blij en vol zelfvertrouwen de kapsalon verlaat! Kom je snel bij ons een afspraak maken of kom binnen wandelen, het advies is gratis! De thee of koffie staat klaar.

Esther Thuis

Esther Thuis

Eigenaresse - Haarstylist - Kleurstylist - Visagist

Als klein meisje wist ik het al, ik ga kapster worden! Deze droom heb ik waargemaakt. Het kappersvak is mijn grootste passie. Ik ben gedreven, energiek en houdt ervan om mensen van goed advies te voorzien. Elke dag werk ik met veel plezier en kan mijn dag niet meer stuk als ik weet dat ik mijn klanten weer blij de salon zie verlaten. Trots ben ik op mijn team en mijn salon. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn salon voor een metamorfose of haarstylingsadvies!

Lindy Schel

Lindy Schel

Haarstylist - Kleurstylist - Barbier - Visagist

Mijn naam is Lindy Schel. 10 jaar geleden ben ik bij Esther begonnen en werk nog steeds met liefde hier in de salon! Mijn passie ligt bij het herenvak, ik geniet er van om mooie kapsels te creëren, en iedereen stralend de deur uit te laten gaan! Daarnaast is het knippen, kleuren en stylen van dameskapsels ook iets wat ik graag doe. Ik heb een enorme schoenen tik, en vind het ook super leuk om me bezig te houden met de laatste trends! Na werktijd vind ik het heerlijk om mijn tijd door te brengen met vrienden en natuurlijk hoort daar een lekker wijntje bij!

Didi Westerveld

Didi Westerveld

Haarstylist - Extensions - Kleurstylist - Barbier - Visagist

Mijn naam is Didi Westerveld, ik woon in het mooie Westendorp. Ik ben 6 jaar geleden bij Esther begonnen ben sindsdien gebleven in dit super leuke team! Eigenlijk vind ik alles leuk aan het vak, maar mijn grootste passie ligt bij het plaatsen van extensions! Ik word blij als mensen met een big smile naar huis gaan en helemaal tevreden zijn, daar neem ik ook graag de tijd voor! In het dagelijks leven ben ik veel bij mijn vrienden te vinden, en sla ik bijna geen festival over, maar een lange wandeling in de natuur met alle stilte om me heen vind ik ook heerlijk genieten!

× Afspraak maken